ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΓΑΜΟ

Επειδή εκεινη η μέρα ειναι ξεχωριστή και θέλεις να ειναι όλα τέλεια θα πρέπει και το αυτοκίνητο που θα σε πάει σε αυτο το ταξίδι ζωής να ειναι το ιδανικό και ετσι οπως ακριβώς το εχεις φανταστεί.

Η διαδικασία ειναι απλή και θα σας δώσουμε επιλογές. Προτεραιοτητά μας η ικανοποιηση σας.Τα αυτοκίνητα μας διατίθονται με οδηγό και θα δώσουν λύση σε κάθε σας ανάγκη.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα διθέσιμα αυτοκίνητα μας και τις τιμές απλά στέλνοντας ενα εμαιλ ενημερώνοντας μας για τις ανάγκες σας. 

Sedan

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να νοικίασετε ενα αυτοκίνητο τύπου sedan  μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά για να σας δώσουμε την διαθεσιμίτητα και τον τυπό αυτοκινήτου

JEEP

Εαν το αυτοκινητο που σας ενδιαφέρει ειναι τύπου Jeep μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά και εμεις θα σας στειλουμε τον τύπο αυτοκινήτου που υπάρχει και την διαθεσιμότητσ

CABRIO

Αν το αυτοκίνητο που έχετε ονειρευτεί για εκείνη την ημέρα είναι cabrio τότε δεν μένει από το να μας στείλετε τις ημερομηνίες σας και εμείς θα σας δώσουμε τις επιλογές σας. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ζητήσετε προσφορά για το αμαξι τις επιλογής σας αποκλειστικά μόνο μέσω εμαιλ.