Επαγγελματικά Ταξίδια 

AIR TICKETS 

Το Blue and White Travel μπορεί να σας παρέχει αεροπορικά εισιτήρια με όλες τις εταιρίες είτε αυτό πρόκειται για ένα επαγγελματικό ταξίδι είτε για ένα απλό ταξίδι, σας εγγυόμαστε τις καλύτερες τιμές και τις καλύτερες λύσεις. 

Η πολυετής εμπειρία μας θα μπορέσει να καλύψει όλες τις ανάγκες σας και να φέρει σε πέρας όλες τις απαιτήσεις σας. 

Είμαστε εδω για να κάνουμε το ταξίδι σας εύκολο και ευχάριστο 

HOTELS 

Το Blue and White Travel με την πολυετή εμπειρία αλλα και με τους άριστους  συνεργάτες σε όλο τον κόσμο ειναι στην θέση να σας προσφέρει ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας για το επαγγελματικό σας ταξίδι.

Η ανάγκη για την εύρεση του σωστού ξενοδοχείου σε κάθε περίσταση είτε αυτό ειναι ένα επαγγελματικό ταξίδι, είτε αυτό είναι ένα συνέδριο ή ένα απλό ταξίδι, θα πρέπει να γίνεται σωστά με σκοπό να αποφεύγεται η σπατάλη χρόνου.

Είμαστε εδω για να δώσουμε λύση στο ταξίδι σας. 

TRANSFERS

Ένα επαγγελματικό ταξίδι θα πρέπει να ειναι στοχευμένο στην επίτευξη στόχων, στην οργάνωση και την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών,στην οριοθέτηση και την επίτευξη στόχων, στο κλείσιμο συμφωνιών και το ταξίδι σας να αποτελεί το μέσον για την επίτευξη τους.Η οργάνωση και η μετακίνηση σας πρέπει να ειναι μια εύκολη υπόθεση, η οποία θα κάνει το ταξίδι σας ακόμα πιο ευχάριστο και επιτευγμένο.

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας είτε αυτό ειναι με λεωφορείο ή με τρένο ή με πούλμαν σε όλο τον κόσμο.