Γάμος σε Νησί

Γάμος σε Νησί

To Blue and White Travel  είναι εδώ για να μοιραστεί μαζί σας μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας.

Με την πολυετή εμπειρία του μπορεί να σας προσφέρει μια μοναδική υπηρεσία στην διοργάνωση του Γάμου σε Νησί.

Προτεραιότητα μας είναι να οργανώσουμε τον γάμο σας σύμφωνα με τον τρόπο που εσείς τον έχετε ονειρευτεί.

Με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουμε σας εγγυόμαστε πως θα είμαστε εκεί σε κάθε σας βήμα ως προς  την οργάνωση του γάμου σας, παρέχοντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ξεκινώντας από την οργάνωση των ακτοπλοϊκών/αεροπορικών εισιτηρίων που μπορούμε να σας παρέχουμε σε προνομιακές τιμές για τους καλεσμένους σας και οχι μόνο. 

Μετά από πολυετή εμπειρία και έχοντας διοργανώσει με επιτυχία γάμους σε διάφορα νησια , είμαστε στην ευχάριστη θέση  να σας προσφέρουμε μια μοναδική υπηρεσία, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας,  και  θέτοντας την βάση για τον Γάμο σε Νησί, αναλαμβάνουμε  με αυτόν τον τρόπο ένα κομμάτι της μεγάλης εκείνης ημέρας, με σκοπό  να δώσουμε μια ανάσα σε εσάς τους μελλόνυμφους, ώστε να μπορεί να σχεδιαστεί ο γάμος σας σωστά μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. 

Ξεκινώντας απο τις πίο απλό βήμα οπου ειναι η παροχή ακτοπλοικών εισιτήριων σε προνομιακές τιμές για εσάς και τους καλεσμένους σας αλλα και στην παράδοση τις λίστας των καλεσμένων μια εβδομάδα πριν ωστε να εχετε μια πραγματική εικόνα των καλεσμένων ειναι μόνο ενα μικρό κομμάτι των υπηρεσιών που μπορούμε να σας παρέχουμε. 

Θα φροντίσουμε η ημέρα εκεινη να ειναι ιδανική για εσάς χωρίς αγχος αλλα και να μπορέσετε να απολαύσετε τον γάμο σας οπως ακριβώς τον έχετε ονειρευτεί. 

Χώροι Δεξιώσεων

Έχοντας αποφασίσει σε ποιο νησί θέλετε να διοργανώσετε τον γάμο σας δεν μένει παρα να ξεκινήσουμε την ευρεση του ιδανικού χώρου οπου θα ακολουθήσει η δεξίωση του γάμου. 

Ανάλογα και με τον αριθμό των καλεσμένων το Blue and White Travel μπορεί να σας προσφέρει κάποιες επιλογές οσο αφορά τους χώρους ωστε να αποφασίσετε ποιος χωρος ειναι αυτός σας ικανοποιει. Το εξιδικευμένο προσωπικό μας με την πολυετή εμπειρία θα προσπαθήσει να δώσει την ιδανική λύση ωστε να μπορέσει αυτή η μέρα να ανταποκρίνεται σε όλα οσα εσεις ονειρεύεστε.

Η ευρεση του χώρου μπορεί να γίνει ειτε απο εσάς αλλα ειτε απο εμάς φροντίζοντας και την τελευταία λεπτομέρεια. Θα μπορούσε να ειναι καποιο παραλιακό ξενοδοχείο η μια παραλιακή ταβέρνα η οποια θα μπορέσει να φιλοξενίσει τους καλεσμένους σας. 

Δεν μενει παρα να επικοινωνήσετε μαζί μας ωστε να σας δώσουμε τις ιδανικές λύσεις. 

Catering

Έχοντας διανύσει μία πολυετή πορεία στον χώρο του Catering και της μαζικής εστίασης , η εταιρεία Blue and White Travel  αποτελεί για εσάς την ιδανική επιλογή.

Θα καλύψουμε κάθε σας ανάγκη στην δεξίωση σας και θα δωσουμε μια διαφορετική πινελία στον γάμο σας φροντίζοντας να ξεχωρίζει στην γευση στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση. 

Εδώ και χρόνια ξεχωρίζουμε για το μεράκι μας, για την προτεραιότητα  που δίνουμε στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, καθώς  και για την επιτυχημένη μας εξειδίκευση στον τομέα της οργάνωσης :

  • των Γαμήλιων Δεξιώσεων εντός και εκτός Αθηνών

  • των Βαπτίσεων

  • των Parties για οποιαδήποτε εκδήλωση

  • των Εταιρικών Εκδηλώσεων

Show More

Μέσα από μία λίστα προσεγμένων επιλογών μπορείτε να επιλέξετε τον χώρο τον οποίο επιθυμείτε για τις εκδηλώσεις σας, διαλέγοντας ανάμεσα σε εντυπωσιακά και ρομαντικά κτήματα, σε παραθαλάσσια beach bars ειδυλλιακής τοποθεσίας υπό τον ήχο του κύματος, σε πολυτελείς αίθουσες άρτια εξοπλισμένες ανάλογα με τις επιθυμίες σας καθώς ακόμα και στον δικό σας χώρο.  Μέλημα μας πάντα η  άψογη αισθητική του επιεγμένου χώρου καθώς επίσης και η παροχή του κατάλληλου εξοπλισμού για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης σας με επαγγελματίες DJ όπως επίσης και άλλα πολλά υποσχόμενα happenings. Όλοι οι χώροι μας είναι εύκολα προσβάσιμοι και διαθέτουν ευρύχωρα παρκινγκ